За нас

Кои сме ние

Дентална практика-
Д-р Кънчева – Д-р Дойчева

Съчетахме дентална практика с рентгенова лаборатория с първия в град Търговище 3D скенер. Благодарение на него са възможни правилното планиране на всяко имплантологично лечение и поставянето на точна диагноза при неясен първоизточник на болка.
В нашия дентален център се срещат опит и иновативност. Отличното им съчетание предлага едно уникално изживяване за всеки наш пациент.
Тук ще бъдете посрещнати с усмивка.

Нашата апаратура

Апаратура

За нашите пациенти внедрихме в практиката си стоматологични столове и апаратура от най-висок клас. Съвременните машини и инструментариум правят лечебния процес по-безболезнен. Следваме последните тенденции, за да осигурим дълготрайност и качество на всеки решен от нас случай.

 Хомеопатия

Хомеопатията представлява метод на лечение, съобразен с факта, че всеки от нас представлява живо същество, уникално със своята индивидуалност и личностни характеристики.  Основоположник на хомеопатията като метод на лечение е немският лекар САМЮЕЛ ХАНЕМАН (1755 – 1843 ), виден токсиколог и химик, работил в университета в Лайпциг.
 Хомеопатията е напълно безвредна, което я прави предпочитан метод на лечение и профилактика при бременни и малки деца. Към хомеопатичните лекарства не се развива зависимост. За разлика от конвенционалните лекарствени средства хемеопатичните нямат нежелани лекарствени реакции.