Запознайте се с нашия екип

Доктори

Създаваме усмивки! Променяме съдби!

Д-р Нели Кънчева

Лекар по дентална медицина с близо 30-годишен опит в лечението на малки и пораснали пациенти. Завършила е Медицински университет- София. Специализирала е Поливалентна стомалогия. По-голямата част от нейната практика е в град Търговище . Любимка на малките пациенти .

д-р Кънчева заразява с позитивизъм и усмивка всеки който е в нейното присъствие. Отдадеността и грижата и към денталното здраве я превръща в любим зъболекар на цели семейства и няколко поколения пациенти.

Д-р Петър Чанков

 Завършва с отличен  успех  дентална медицина във Факултета по дентална медицина  град  Варна .  Назначен е като асистент към катедра „Орална и лицево-челюстна хирургия“ в Медицински университет- Варна. През 2014г. обогатява следдипломната си квалификация като успешно завършва пълен едногодишен университетски курс по „Дентална имплантология“. Има специалност по „Орална хирургия“. Д-р Чанков разширява своя професионален опит като продължава да посещава разнообразни курсове в областта на оралната и лицево-челюстна хирургия.

д-р Маргарита Дойчева

Дипломиран лекар по дентална медицина от Медицински университет – София. Нейните интереси са насочени към лечението на кариеса и неговите усложнения, както при възрастни, така и при подрастващи и деца. Във връзка с нейната професионална насоченост , тя редовно посещава курсове и лекции, за да разшири и задълбочи своите познания. Някои от тях са:
„Contemporary Alternatives in the Direct Posterios Restorations“ д-р Радослав Аспарухов ; GC Europe Campus
“ Planning, preparation and cementation of indirect restorations. Modern concepts and technique.“ Патриция
„Ендодонтско лечение в четири нива“ д-р Анатоли Атанасов , д-р Милен Димитров ; MB consult
„The prep- indirect adhesive restorations“ д-р Пиер Димитров , Патриция
“ Cleaning and shaping of the root canal system. Reciprocating vs rotary instrumentation.“ д-р Емил Сариев, Dentsply Sirona endodontics
“ Контрол на оклузията при системно възстановяване“ проф. д-р Сергей Радлинский , Украйна
“ Практически курс за поставяне на фабрични фасети“ д-р Никола Подолешов, Македония
“ Всичко за безпраговата препарация“ д-р Паскуале Венути, Италия
„Спешни състояния в денталната практика“ Академия Първа помощ
“ Целодневен лекционен ден с проф. Кастелучи“ – проф. д-р Кастелучи е световнопризнат авторитет в ендодонтията, Италия
Д-р Дойчева се стреми да вдъхнови своите пациенти за една по-осъзната ,правилна и полезна грижа за техните зъби. Нейната амбиция е насочена към профилактика на денталните и орални болести и превенция на кариеса.

Special Offer

Get a free medical checkup